38 days!

holaaaa! jag är typ baajstrött, så jag ska inte skriva så mycket..heheh. Men dagen har varit allmänt skönish! Gick hem till jejja på engelskan för att filma till våran..film..hahah. Vi stannade där över no:n oxå, grymt! Förutom att mia tydligen dampade..men det är ju inget ovanligt 😉 Sen på idrotten iaf så hade vi jävla stadsorientering..vi sprang över heela köpingen, och hade typ 4 rätt av 8 frågor..bajsbajs! Meeen, sen efter skolan så gick vi iaf först till pizzan, jag, jejja, emma, alex, linnea & sonja! FETT najs! hihi. Sen gick vi till kopp och köpte glass och sen hem till jejja igen..kanon kul! 😀

kom på att jag inte visat er tårtan som jag gjorde till min snuttegris när han fyllde år..hahah! 😀

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>