Morfar

Min morfar fyllde 72 år idag, hurra! Hans gård är en plats där jag trivs otroligt bra. Dels så älskar jag att ha sjön nära, något som jag verkligen saknar sedan vi flyttade hit…sen så älskar jag hans djur, får och kaniner. Om jag skaffar en gård så ska jag oxå ha det! Alldeles lagom att gosa med! Sen så var jag och martin mycket där när vi var små så det finns många minnen. Vi badade hela dagarna i lilla sjön, gosade med kaninungar, matade lamm med nappflaska och red på får i hagen- tills dom skenade iväg och både jag och martin ramlade ner för en backe med stenar och brännässlor…haha! Väldigt mycket fina minnen med andra ord.. Gården hos mormor gillar jag oxå väldigt mycket..där var jag proffs på att mjölka när jag var liten, en riktig liten bonde haha!

image

image

image

image

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>