Spontanfest i Lista

Så sjuk kväll igår! Jag och ronja skulle in till stan, kolla på bio, käka middag och bara mysa. När vi är påväg in så skriver alicia och undrar om vi ville med på fest, och självklart ville vi det! Haha 😉
vi tre tog bussen ut till lista, blev hämtade av en kille ingen kände och åkte till ett litet hus. Typ den perfekta platsen för en våldtäckt hahaha 😉 sen kom det iaf massa annat roligt folk och kvällen blev riktigt lyckad, en av de bättre festerna på länge! Kvällens bästa var helt klart när jag fick se att två killar tattuerat in Lista på insidan av överarmen…kunde verkligen inte sluta skratta!

image

image

image

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>