Teen mom?

För tredje gången den här månaden drömde jag att jag var gravid inatt… Det börjar nästan bli läskigt haha. Googlade på vad det kunde betyda och det stod typ att jag längtar efter en bebis eller att jag längtar efter inre mognad…haha. Jag vill inte ha barn förns om typ minst 8 år men jag kan inte låta bli att längta till att få ha en stor fin gravidmage, haha… men det är ju ganska gosigt att få drömma att man har det 😛

Just nu ligger jag och kollar på awkward tillsammans med min one and only – marabou frukt och mandel.. 😛 Om förra helgens bakfylla var från helvetet så vill jag inte veta vart den här bakfyllan kom ifrån…Tack gud att den snart är över iaf!

Världens sötaste bebis, utan tvekan!

image

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Teen mom?

  1. haha jag har också drömt om de en gång!!! väckte min kille o bara grät ”jag är graviiiiiiiid” i sömnen hahahahaha. han blev jättechockad men blev lättad när han fatta att jag prata i sömnen hahaha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>