Ovaaant

Varje gång jag går förbi en spegel får jag typ en chock haha. Jag måste dock säga att jag älskar det mer och mer…
Det här inlägget skulle ha kommit upp igår kväll men jag somnade på mobilen OCH glömde att sätta i min laddare.. Så inte nog med att jag försov mig en timma imorse och har haft kaos hela morgonen, jag har bara halvt batteri på mibilen och glömde såklaart att ta med en laddare… Men men, nu är jag i stan och har idrott om en timma haha. Dagen kan ju bara bli bättre nu!

image

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>