Idag kväll

Kvällen/natten var braa nära på att sluta i katastrof men på senaste tiden har det känts som att dom sämsta kvällarna ger dom bästa nätterna… Precis som på valborg så sög kvällen kamelpung till en början men zäta styrde efterfest och när alla drog därifrån var jag och matilda (som alltid lyckas bli ensamma tjejer kvar på efterfesterna haha..) kvar med tobbe och simon. Vi låg och kollade på tv tills kvart i sex typ… Då blev det dags att åka hem.. Tihiii. Tur att kvällen styrdes upp iaf! Nu ska jag försöka sova några timmar.. Puuss

Verkar som att det blir fint väder idag iaf hihi

image

image

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>